maandag 4 januari 2021

Glorieus 2021 toegewenst

Laten we hopen dat de wereld er in het nieuwe jaar BETER gaat uitzien dan in het rampjaar 2020.

Omdat in Thailand het aantal gevallen van stekelbolletjes weer aan het stijgen is, heeft de overheid vele openbare festiviteiten afgelast. We hebben reuze geluk gehad dat we juist in de rustige periode onze autoreizen naar het noorden hebben kunnen maken. Rond Nieuwjaar is het traditiegetrouw zeer druk op de wegen. Dan komen de verkeersongelukken weer in het nieuws. Daaruit blijkt dan dat hier
IN ÉÉN DAG MEER VERKEERSSLACHTOFFERS VALLEN
DAN DE 61 DODEN DOOR STEKELBOLLETJES IN HÉÉL 2020.

 stekelbolletjes

Het wordt tijd dat die rotzooi eens definitief aan de kant geveegd wordt - overheden, politici, media en de farma-industrie maken er veel te veel misbruik van. De miljoenen spuiten in het rond; ik denk dat die kekke minister van Volksgezondheid hierna een topbaan in de farma krijgt met elk jaar een nieuwe BMW en elke week nieuwe schoenen.

Maar er is nog hoop: de oranje gek in Amerika heeft ècht gewoon gewonnen en heeft alle patriotten uitgenodigd voor een soort Woodstock DC festival op 6 januari (met uitloop naar 7 januari). Het moet een wild evenement worden. Een nieuw glorieus tijdperk moet aanbreken waarin de hele corrupte bende door de spuigaten weggespoeld wordt alsof het de slijmerige resten van het haringkaken zijn. In de hele westerse wereld wel te verstaan: Vaticaan, koningshuizen, Wereld "Gezondheids" Organisatie, World Economic Forum, Verenigde Naties, Federal Reserve en andere (anonieme) zelfbenoemde elites. Dat gaat nog wel effe duren, maar de oranje gek heeft er zin an.

En ondertussen mummelt Joe wat in het rond 

tussen de social distancing cirkels op de grond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten