vrijdag 29 januari 2021

Alle wegen leiden naar Rome

Op onze schilderachtige reis door Italië in 2018 hebben we ook enkele dagen in Rome doorgebracht. Het was druilerig weer op de dag dat we de Sint Pieter bekeken hebben. Bovendien stond er een rij wachtenden van 200 meter, dus na een paar fotootjes hielden we het voor gezien.
Ik heb Dao verteld dat het Vaticaan een staat op zich is, binnen de stad Rome. Dit is ook het geval voor de City of London, en voor Washington DC.   Die drie hebben weliswaar een kleine oppervlakte, maar een wereldwijde macht. Normaal is dat voor de doorsnee burger een tamelijk onopvallend feit, maar daar gaat dit jaar verandering in komen. Met een grote schok.

Van oudsher - eeuwenlang - had het Vaticaan namelijk stilletjes de opperste macht over de hele (westerse) wereld veroverd.   Belastingen van de onderworpen staten gingen naar het Vaticaan!
Mede dankzij het internet werd echter steeds duidelijker dat het eigenlijk een louche duivelse club was in plaats van vrome geestelijken en brave nonnetjes. De wereld was het zat.
In 2017 is de oranje gek  op audiëntie gegaan met kisten vol bewijsmateriaal van gruwelijke misdadige activiteiten. Zijn ultimatum was: we gaan de hele dekselse boel openbaar maken TENZIJ het Vaticaan de heerschappij en al de afgetroggelde fortuinen teruggeeft.   Paus niet blij.
In 2018 deed de oranje gek  hetzelfde bij de Koninklijke familie van Engeland ("the Firm"), die eveneens aan het afbrokkelen is met allerlei schandalen. Ook bij dat staatsbezoek had de oranje gek  kisten vol bewijsmateriaal bij zich, met eenzelfde ultimatum. Alles wordt openbaar gemaakt TENZIJ de familie en de City of London hun wurggreep op de mensheid opgeven.   Queen niet blij.
Heden, anno 2021, wordt de schijnwerper gericht op Washington DC. Dat is dus ook een staat op zich, midden in Amerika. In het vorige bericht "Vier jaren coup" (van 10 januari, hieronder) wordt kort beschreven dat het bestuur van de FIRMA Amerika daar gevestigd was. Mummel-Joe mag daar nu presidentje spelen binnen de hekken met prikkeldraad. Of ergens anders in een "Witte Huis" decor. Sinds de brutaal gestolen verkiezingen en de zogenaamde inauguratie van vage Joe (alias coup) is Washington DC namelijk bezet buitenlands gebied.
Na de moord op Kennedy in 1963 werd het hooggeplaatste militairen te gortig dat de corruptie zich als een kankergezwel wereldwijd verspreidde. Decennia lang hebben ze in de achtergrond gewerkt aan "America First", om weer baas in eigen land te worden met uitstraling naar de rest van de beschaving.

De hoogste rangen zijn nu effectief de baas in de republiek, met loyaliteit aan de oranje gek.
Het wachten is op de grote onthulling en de overgang. Ondertussen is Joe met de slappe handjes eigenlijk een verdachte, terwijl hem een beschuldiging van landverraad te wachten staat in een militair tribunaal. Hij is de enige niet.

Die oranje gek  gaat nog eens heel groot worden.
Zelfs het paplepelnieuws zal dat ooit schoorvoetend moeten toegeven. Met hun afgezakte broek.

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop vurig dat we vandaag nog voorgoed van die oranje gek verlost worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé René, goed dat je de moeite genomen hebt om te reageren op mijn visie op de actualiteit. Omdat we elkaar al zo lang kennen, blijft mijn respect overeind, maar ik ga niet op deze plek zitten pingpongen. Als je een dialoog wilt, kunnen we dat het beste mondeling in een chat doen, zodat we als goede vrienden niet verzanden in oog-om-oog klappen. Op verschillende platformen doe ik aan verschillende onderwerpen: op feestboek alleen radio en vrije tijd, op LinkedIn alleen professioneel, en op dit privé blog vrije tijd en vrije meningsuiting (zolang Google de termen "oranje gek" en "stekelbolletjes" accepteert). Stay tuned.

      Verwijderen