zondag 10 januari 2021

Vier jaren Coup

Wie deed er nou een staatsgreep in Amerika - de oranje gek of deze corrupte bende?
Met massale verkiezingsfraude (via internet in Frankfurt en via satelliet in Rome - of all places),
• gevolgd door het straal negeren hiervan door FBI en ministerie van Justitie,
• gevolgd door het straal negeren hiervan door de civiele gerechtshoven,
• gevolgd door het straal negeren hiervan door het Verkiezings-College en het hele Congres,
is het de samenzweerders gelukt om Joe de mummelaar aan te wijzen als volgende president. Het zijn niet alleen deze drie in de cartoon, honderden anderen zitten ook in het complot. Hun coup was compleet in de nacht op 7 januari.

De oranje gek gaat nu doortastend zijn plicht doen, namelijk de bescherming van het land en de grondwet. Enerzijds is dat uiteraard de juridische vervolging van alle verraders, anderzijds is dat het grondig uitroeien van de corruptie in de top van alle drie machten/takken van de democratie: uitvoerend, rechtsprekend en wetgevend.

Bladerend door Twitter, gab.com, 4chan, 8kun en verscheidene serieuze videobloggers (DUS NIET HET PAPLEPELNIEUWS VOOR DE MASSA), ben ik tot een hypothese gekomen over hoe de oranje gek dit in grote lijnen zou kunnen aanpakken.

Hij heeft steeds beloofd dat hij het land weer teruggeeft aan het volk. Dit heeft een betekenis die bijna niemand beseft. In het jaar 1871 is de republiek Amerika namelijk failliet gegaan en omgezet in de nieuwe FIRMA Amerika met als eigenaar een privé elite. Grondstukken en burgers (althans hun geboorte-akten) zijn ongevraagd als onderpand aangewezen voor leningen van privé bankiers aan de firma. Vanaf dat moment is hun hele wetgeving, hun bestuur en hun president staatkundig eigenlijk een schijnvertoning omdat die functies puur zakelijk geworden zijn. Hun centrale bank, de Federal Reserve, is ook een privé bank. De standaardgrap is dat die bank niet federaal is en geen reserves heeft. Sterker nog: die bank heeft nu biljoenen (Engels: trillions) aan schulden op de balans. Die nooit meer fatsoenlijk terugbetaald kunnen worden, met land en volk dus als onderpand.

Wat is nu het geval: de oranje gek staat bekend als deskundige op het gebied van faillissementen afwikkelen. Ik vermoed dat hij stilletjes de hele FIRMA Amerika opdoekt en de privé elite opzadelt met de schulden van de Federal Reserve. Vervolgens kan er weer een soevereine REPUBLIEK Amerika opgericht worden, met een schone lei, die weer echt aan het volk toebehoort, en MET HEM ALS CONSTITUTIONELE PRESIDENT.  In een EERSTE ambtstermijn!   En mogelijk een tweede...

Laat mompel-Joe dan maar presidentje spelen van de failliete firmaboedel.
Daarom heeft de oranje gek ook geen interesse om bij de inauguratie van vage Joe te zijn.
Hij heeft wel wat beters te doen, namelijk wederopbouw - dat is decennia lang zijn vak geweest.

Doch dit even terzijde.

Tijdens onze toernee door het noorden van Thailand heb ik wat foto's op Facebook gezet met een videootje erbij. Dat is echter door Facebook's onscherpe compressie niet goed uit de verf gekomen. Daarom zet ik die drone-video in betere kwaliteit hier op het blog (voor de eerste keer in "webm" formaat, dus niet als YouTube video). Het zijn 8 seconden zonder geluid, opgenomen in Pai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten