dinsdag 1 december 2020

De oranje gek heeft gewonnen

Wie oppervlakkig het nieuws opslurpt, zal denken dat er een andere Amerikaanse president komt. De wens is de vader van die gedachte bij alle linke corrupte clubs overal in de wereld, waaronder de massamedia. Wettig gezien is het daarentegen nog lang geen voldongen feit.

Bij het "tellen" van de stemmen zijn op allerlei slimme en domme manieren stemmen bij elkaar verzonnen voor Joe (jeweetwel, die ouwe met de vage blik en het gehakkel in zijn uitspraken, die niet meer dan 20 toeschouwers bij elkaar krijgt terwijl de oranje gek hele stadions vol trekt). In sommige districten was de opkomst veel meer dan 100%, de doden hebben zogenaamd ook gestemd, sommigen dubbel of driedubbel, karrenvrachten valse stembiljetten voor Joe werden midden in de nacht afgeleverd bij stembureau's, karrenvrachten geldige stembiljetten voor de oranje gek zijn ergens gecremeerd, en uiteraard waren de diverse stemcomputers dusdanig geprogrammeerd dat Joe nipt zou winnen. De fraudeurs waren zo fanatiek dat ze elkaar in de weg liepen, waardoor het bedrog al te pijnlijk duidelijk werd. Op een gegeven moment tijdens de avond van het stemmen tellen werd het verlies van arme Joe zo groot dat het tellen gestopt werd, zodat ze stilletjes met bakken tegelijk de score konden "corrigeren".

De oranje gek had dit al jarenlang mijlenver zien aankomen, dus zijn mannetjes zaten klaar om al het bedrog in real time te observeren. Een paar dagen geleden zijn hearings en juridische procedures gestart om het megabedrog aan te vechten en op die manier de miljoenen gestolen stemmen terug te krijgen. De bewijzen zijn zo overweldigend en omvangrijk dat de man zeker alsnog gaat winnen. Hij gaat in een nationaal uit te zenden presidentiĆ«le toespraak de hele Augiasstal schoonvegen. Al het paplepelnieuws en de corrupte bendes komen met afgezakte broek te staan.

Tenzij de boeven nog drastischere maatregelen nemen. Voor dat zootje gaat het om leven of dood.
Voortschrijdend inzicht per 12 december: In de komende nationale toespraak schijnt het te gaan over Frankfurt en topfit goedgetraind personeel in olijfgroen tenue, voor het geval dat de gerechtshoven botweg al het verkeer van rechts negeren.

Ondertussen gaan Dao en ik weer op huis aan, na een wekenlange toernee door het noorden van Thailand. Op het feestboek heb ik eerder al een berichtje geplaatst. Wat de stekelbolletjescampagne betreft: de Thaise overheid geeft een vergoeding van ongeveer 340 euro in de vorm van korting bij hotels en restaurants. Dit als compensatie voor de overlast en als ondersteuning voor de toeristische sector. Subsidie voor niet-essentiƫle reisbewegingen - ondenkbaar in sommige landen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten