zondag 31 mei 2020

De dam breekt door

Aanvulling 31 juli 2020:

Nooit gedacht dat een tijdje na het publiceren van dit bericht de titel een dubbele betekenis zou krijgen. Behalve een ware stortvloed van ooit geheime Amerikaanse overheids-documenten, dreigt er nu ook een bijna bijbelse zondvloed in China wanneer de gigantische Three Gorges (Driekloven) stuwdam door zou breken. Aardbevingen, aardverschuivingen en tyfoons dragen daaraan bij. Op 4chan noemen ze het al spottend de grootste 3D-waterprinter ter wereld.

3 Gorges dam


Uitzonderlijke regenval heeft al uitgestrekte gebieden onder water gezet, met als gevolg
dat kolkende kouwe koffie zich een weg baant door bergen, dijken, akkerland en steden.





In zekere zin had Q dit al voorzien: in meerdere drops stond  "It's going to be BIBLICAL"  en  "Watch the water". Bij een eventuele doorbraak wordt onder andere ook Wuhan weggespoeld, waar de stekelbolletjes vandaan kwamen.   Toevallig.


Oorspronkelijk bericht 31 mei 2020:

De Yanks gaan er nu vol tegenaan, met nog 5 maanden te gaan tot hun verkiezingen. In het vorige bericht heb ik al gezegd dat er (nog steeds) een stille coup gaande is daar. Toen voormalig nationaal veiligheidsadviseur Michael Flynn mocht vernemen dat de frauduleuze rechtszaak tegen hem werd ingetrokken, begon de schaduwpresident zich onrustig te roeren. In een zogenaamd "uitgelekt" telefoongesprek uitte hij zijn zorgen over de afloop van die zaak, waar hij achter zat. Flynn kan namelijk verhalen vertellen over alle lijken in de kasten van het Obama-regime. Dat was niet de bedoeling...


Prompt bepaalde de rechter (Emmet Sullivan) in die zaak dat hij het stoppen van de vervolging "nog" niet accepteerde, en dat hij second opinions vroeg van gerespecteerde personen in de rol van "amicus curiae". Hoogst ongebruikelijk, want alleen de aanklager kan besluiten om te stoppen. Flynn's verdediging appelleerde tegen het besluit van de rechter. Het hogere hof bepaalde dat de rechter zijn standpunt schriftelijk moest uitleggen. Wat die rechter toen deed is zelden vertoond: hij nam een advocaat in de arm om zich te verdedigen tegen het hogere hof! Dat is, op dit moment, de stand van zaken daar. De edelachtbare voert gewoon een opdracht uit van de voormalige president! Paniek!

De figuurlijke "dam" in dit verhaal is de kliek van saboteurs uit de Obama-tijd, die probeert de aanstaande onthullingen tegen te houden. Desondanks wordt nu een stortvloed van overheids-documenten gepubliceerd die recent gedeclassificeerd zijn. Deze zijn extreem belastend voor de plegers van de staatsgreep, omdat daarmee al hun leugens en trucs aan het licht komen. Zoals gebruikelijk wordt er dan een crisis opgeklopt waar de massamedia hun tijd mee kunnen vullen, om de aandacht af te leiden van de pijnlijke onthullingen. De opperheks gaf het fluitsignaal, in zo'n typisch betweterige Tweet:


Binnen 24 uur braken er in vele steden rassenrellen uit. Stekelbolletjes zijn even niet interessant. Betaalde oproerkraaiers protesteren tegen de dood van een zwarte arrestant. Ze hebben geen idee dat de werkelijke reden is: ontmaskering van de coup-plegers.   Q zegt: PANIC in Washington DC!

Mike Huckabee, ex-gouverneur en ex-presidentskandidaat, legt hier in 5 minuten kalmpjes uit hoe de staatsgreep in elkaar steekt. Hoor je het ook eens van een ander.



De video "BIGGEST Story" is afkomstig van diens channel: Huckabee. Voor de volgers en kenners van Q heb ik 2 paaseitjes verstopt in de ondertiteling; wie ze vindt, mag ze houden.

Aanvulling 2 juni 2020: Gisteren verzond de schaduwpresident zijn opdracht aan de "activisten":






De opperheks-generaal begint altijd met nobele braafheid, maar in de laatste regel krijst ze haar Befehl:



P.S.: Screenshots gebruikt voordat Twitter de originelen censureert wegens "oproepen tot geweld".

O nee, wacht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten