zaterdag 9 mei 2020

De sluizen gaan open

Zet maar een luchtig muziekje op van Q music (klik op het logo, dan "luister live", en dan play), want dit verhaal is niet zo luchtig.

Waarschijnlijk ben je er niet op voorbereid, immers in de Europese massamedia zie ik tot nu toe alleen maar oppervlakkige artikeltjes over schijnbaar onsamenhangende gebeurtenissen in Amerika en continue bespotting van Trump. De kern van het verhaal is echter:

daar is al meer dan  3  jaar een staatsgreep aan de gang.

Waarom wordt dat dan niet ronduit gemeld?  Omdat het een stille stiekeme kantoorcoup is  zonder militairen in de straten met ontploffingen, tanks en schietpartijen. Het is een leger van overheidsfunctionarissen, massamedia, advocaten, spionnen en foute organisaties die alle mogelijke middelen gebruiken om Trump neer te halen. Voor onderlinge communicatie gebruikten ze gecodeerde Twitterberichtjes en zelfs online game chat rooms in de hoop niet ontdekt te worden.   Helaas pindakaas. Allemaal gepakt!

Het begon in 2015 tijdens de verkiezingscampagne van Mr. T, met illegale spionage door president O. Na de inauguratie van president Trump in januari 2017 kwamen daar eindeloze onderzoeken en impeachment bij. Naadloos aansluitend brak er ineens een pandemie uit... Je zou er haast wat van gaan denken. De massamedia zijn bijna geheel in handen van zijn vijanden. Qua communicatie naar de mensen toe heeft hij eind 2017 samen met patriotten een alternatief medium gevonden om de mensen tòch op de hoogte te houden. De naam is Q, oftewel Q Anon. Berichten worden het eerst gedropt op een website genaamd 8kun.top (voorheen op 8chan en 4chan). Dat ziet er dan zo uit:


Niet erg sexy of zonneklaar, soms best wel geheimzinnig. Vandaar dat er op andere websites pogingen worden gedaan om uit te leggen wat de afkortingen, initialen en pseudoniemen betekenen. Bijvoorbeeld: "Hussein" betekent "Obama" - dat is zijn "middle name". Datums zijn in Amerikaans formaat: maand/dag/jaar, tijdstippen zijn die van je computer (lokaal). Het rose gedeelte in deze drop is een verwijzing naar een oudere Q drop. Dit bericht van 8 mei 2020 maakt expliciet duidelijk dat Obama gewoon probeerde door te gaan als schaduwpresident!  Wist je dat?

Een goede gebruiksvriendelijke site om de drops te lezen en andere relevante informatie te bekijken is qmap.pub.   Hopelijk wordt die niet neergehaald alsof het een ordinaire radiopiraat is. Censuur van pro-Trump sites en sociale media berichten is namelijk aan de orde van de dag op YouTube, Facebook en Twitter. Het wordt steeds erger naarmate de verkiezingsdatum nadert (3 november 2020).  Volgers van Q Anon worden door de massamedia "complotdenkers" genoemd. Dat is afwijzend bedoeld, maar de volgers zien dat als eretitel, omdat gaandeweg alle informatie van Q Anon  feitelijk gedocumenteerde waarheid  blijkt te zijn. Het duurt dan wel jaren (omdat de lopende onderzoeken naar de staatsgreep geheel volgens het boekje gaan), maar dan heb je ook wat.


In begin mei 2020 zijn de sluizen pas echt opengegaan. Duizenden geheimgehouden documenten met getuigenverklaringen, sms-berichten van foute FBI-medewerkers en ander bewijsmateriaal zijn openbaar gemaakt nadat de zwarte censuurpleisters eraf gerukt waren, onder luid gekrijs van de samenzweerders. In een lawine van drops heeft Q nog veel meer "BOEM" aangekondigd. Als je daar niet wakker van wordt, dan zie je het pas als het Journaal plots de "verrassende" arrestatie meldt van de FBI-top en/of Obama wegens landverraad. Of als een nieuwe Lou de Jong ooit 'n boekenserie gaat uitbrengen met de titel "De Verenigde Staten van Amerika en de Nieuwe Wereld Orde" of zoiets.


Het is extreem boeiend om dit epos à la minute te volgen via de Q drop sites, bepaalde Twitter accounts en YouTube channels - totdat die ook weggecensureerd worden en moeten uitwijken naar nieuwe accounts of alternatieve sites. Er is ook een Nederlandstalige site, Q Anon Nederland, maar die is niet zo actueel en lijdt hier en daar onder ongecontroleerde vertalingen. Bijvoorbeeld: "Joe Biden verkoopt zijn kantoor al jaren", waarin het woord "office" vertaald had moeten worden met "ambt". Nou ja, ze bedoelen het goed.
Overigens heb ik in de Nederlandse massamedia nog niks gelezen over het feit dat die gedoodverfde Democratische presidentskandidaat zienderogen afglijdt naar dementie, met zijn gestotter, verkeerd woordgebruik en vage blik. Alles gaat de mist in. Iedereen met gezond verstand vraagt zich af waarom ze dit die man aandoen. Het antwoord is: POLITIEK. Met zijn bekendheid moet hij de bal hooghouden ("Joe ligt 4 punten vóór in de peilingen!") tot ze iemand aankondigen die het echt gaat opnemen tegen Trump, want de ouwe Joe redt het nu al niet meer.   Bizar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten