vrijdag 21 september 2012

Pattaya by night

Walking Street in Pattaya is over de hele planeet bekend als het episch centrum van sexy extravaganza: lekkere meiden in alle leefstijdsklassen, formaten en kleuren, gegarneerd met drag queens, travestieten en kekke ladyboys. Het doet bijna pijn aan je ogen, ook al door de nerveuze flikkerneonreclames en flitsende laserstralen. Soms krijg je er een midden in je gezicht gepriemd, omdat de uitsmijter van een bar niet wil dat je foto's maakt. Oeps. Duister bordje niet gezien in al die opwinding. Uit elke tent dreunt weer andere "muziek", van techno via disco en Thais tot Westerse oldies, alles natuurlijk dwars door elkaar heen.   Je doet geen oog dicht.




Als je Walking Street binnenwandelt, kom je eerst langs de tafels van de Tourist Police, bekend van de tv-documentaires "Big Trouble in Thailand".  Ze hebben kennelijk ook wel 's een rustige avond.


Langs de strandboulevard kun je spitsroeden lopen tussen de tippelaarsters en ander volk door. Dao zei: "Wees maar blij dat ik je handje vasthoud, anders was je hier niet heelhuids doorheen gekomen!". Dat dacht ik ook. Aan de overkant zagen we een Hindoestaan (met tulband) in Big Trouble. Hij werd achternagezeten door een bijna blote Thaise kerel die hem in volle vaart aan het bedreigen en uitschelden was. Het slachtoffer is er uiteindelijk goed in geslaagd een sprintje te trekken naar de Tourist Police desk.   Zo.   Toch nog wat te doen geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten