dinsdag 4 oktober 2016

Hua Hin Blúport Mall opening

Op 1 oktober vond de sprankelende opening plaats van een fonkelnieuwe shopping mall annex resort annex entertainment venue in Hua Hin, getiteld Blúport. We waren toevallig wel in town, maar een blik op de kilometers lange file was genoeg om te besluiten op een andere dag te gaan.



Het glamoureuze bezoek van wereldberoemde Thaise TV-soapsterren gaf het noodzakelijke cachet aan dit evenement. De eigenlijke reden dat ik erover begin, is dat het promotieteam van ons nieuwbouwproject ook een stand in het nieuwe complex in gebruik genomen heeft. De meisjes hadden zich uitgedost alsof ze naar een bruiloft gingen. Ze hebben hun foto's met Dao gedeeld, omdat het contact heel sociaal is.



De oudere dame is de eigenares van de firma. Zij laat momenteel 'n monumentaal landhuis bouwen bij de entree van het wijkje waar wij ook heen gaan.


Update: Op 12 oktober zijn we weer op inspectie geweest en hebben toen tevens in Blúport de groeten gedaan aan de meisjes van het promotieteam (tussen 100 kraampjes met smartphones).


De nieuwe stand is een stuk ruimer dan het hoekje naast de roltrap in een andere shopping mall, waar Dao in december 2015 tegenaan liep.


Hier nog een gelikte feelgood video uit 2012 met de aankondiging van het Blúport project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten