donderdag 22 augustus 2013

Pranburi beach revisited

Waar waren we gebleven voordat het Thaise programma zo abrupt werd onderbroken door de reis naar Europa? O ja, in Pranburi, in de provincie Prachuap Khiri Khan. Dao had een kamer met "park view" geboekt in het Terra Selisa resort aan het strand. Het ziet er werkelijk net zo uit als in de folders of op internet. Een pláátje.






Alleen, twee dingetjes vielen een beetje tegen: "park view" betekende eigenlijk "CAR park view", en elke bungalow had twee kamers met slechts een enkele deur ertussen (de "familiedeur"). Je probeert zo'n ding eens uit natuurlijk, en tot Dao's grote verrassing zwaaide hij gewoon open en werd ze prompt afgesnauwd door een vent die de andere kamer geboekt had. Ja sorry hoor, de deur zat toch niet op slot? Gelukkig kon ze bij de receptie switchen naar een andere bungalow - beter uitzicht, minder buren.





In schreeuwende kleuren (want het was Songkran festival) hebben we 2 dagen langs het strand gebanjerd. Vlak en verlaten - voor sommigen is dat saai, maar wij zagen de charme daar wel van. Geen Oh Oh Cherso-toestanden, alleen hier en daar wat tentjes aan het strand met Thaise Luktung karaoke muziek.

Dao's eigen commentaar op deze foto: "Nog nèt niet dik, maar in het voorlaatste stadium"...



The Making Of:   onderstaande foto.


Op de terugweg zijn we voor de late lunch bij een visrestaurant uitgekomen. Beetje winderig daar.


Zit m'n haar goed?   Zie ik er niet te dik uit in dit shirt?

In ieder geval werden de reuzengarnalen en de vis er vers voor je gevangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten