woensdag 2 februari 2022

Vervolg het Pandemonium

De kliek van de Boven Ons Gestelden (BOG) ontpopt zich steeds duidelijker als een Pandemonium, in de zin van een podium vol rumoerige demonen die van gekkigheid niet weten wat ze moeten doen met hun fortuinen. Daarmee willen ze dan voor God spelen, maar vanuit ons perspectief is dat de Duivel.  Eindeloze oorlogen, uitbuiting en andere treiterprojecten. Zo'n twee jaar geleden hebben ze bijna alle overheden wereldwijd opgezet tegen hun eigen burgers. Links, rechts, godsdienstig, militair of gewoon dictatoriaal: allemaal doen die landen mee aan deze biopestcampagne! Totaal machtsgeil dringen ze het volk SLECHTS ÉÉN middel op, dat nog erger is dan de zogenaamde kwaal. Met draconische maatregelen waar ALLES maar dan ook ALLES FOUT aan is. Daarbij worden heilzame adviezen en goedkope bewezen werkzame middelen  verzwegen of gecensureerd.
 ⓘ Deze mening is omstreden.  Ga voor al uw officiële propaganda naar de staatsmedia. 

Overal hebben regeringen hun eigen bevolking ineens tot vijand gemaakt.  Hoe dat zo?

Mondige burgers signaleren dat het gedoe niets meer met de kwaal (fase 1) en het middel (fase 2) te maken heeft, maar met fase 3: totalitaire overheersing. Ineens willen autoriteiten hun onderdanen (kiezers of niet) laten zien wie er de baas is, gestimuleerd door de "steunfondsen" van het gedrocht BOG. Die verborgen macht wil KOSTE WAT KOST de wereldheerschappij behouden. Gereedschappen zijn: denktanks, geheime genootschappen, nationale en internationale organisaties. Alles hangt van de onderlinge chantage, bedreiging, omkoping en moord aan elkaar. Ze verdienen echt geen respect, ondanks de prestigieuze congressen, gelikte rapporten en privileges.   Instellingen zoals de World Hell Organization, de United Nuisance en het World Economic Fukkum zijn eigenlijk ordinaire loopjongens van de BOG.

Doktersro mannetjeEen andere loopjongen is (nu nog) topambtenaar van een onderafdeling van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. Hij is als bekroning van een lange carrière op dat vakgebied nationaal woordvoerder geworden in de paplepelmedia. Altijd gretig een nieuwe variant presenterend en serieus vertellend hoeveel muilkorfjes je die week moest voorbinden.  Net zo boeiend als de Peppi & Kokki PersKonferenties in NL.

Onderzoeksjournalisten van het oude stempel kenden hem al langer dan dit jaar, en ze zijn in de documentatie gaan spitten. Ze hebben zijn e-mails, patentaanvragen, financiering en research middels WOB-verzoeken aan het licht gebracht. Daar ging me toch een beerput open: nu blijkt dat de glimlachende dokter jáááren geleden al begonnen is aan onderzoek en ontwikkeling van die stekelbolletjes waar we nu doodziek van zijn. +Dat het uitbesteed was aan Xina omdat de regering het te gevaarlijk vond. +Dat al het geld afkomstig was van de Amerikaanse belastingbetalers! +Dat meneer patent heeft op dat biowapen zodat hij geld verdient aan de productie! +Dat hij ook aan de wereldwijd opgedrongen schoudervullingen geld verdient!  Meneer eet van drie walletjes en verpest het leven van miljoenen. En dit is nog maar één zondebok, samen met al die andere misdadigers tegen de mensheid. Er wordt geschreeuwd om strafrechtelijke vervolging van het hele Pandemonium in  Neurenberg 2.0.
Neurenberg 1.0
Hier zijn twee betekenissen van toepassing op de term "Neurenberg".
* De juridische PROCESSEN die gevoerd zijn tegen de Nazi's in militaire tribunalen. Hun gruweldaden waren de aanleiding voor het opstellen van een gedragscode voor de medische wereld.
* De Neurenberg CODE, die aangeeft welke medische handelingen toegestaan zijn onder welke omstandigheden. Bijvoorbeeld: alleen prikken met bewuste toestemming van de persoon; stoppen na schadelijke bijwerkingen. Die hele code is met voeten getreden onder het mom van "noodtoestand". De code is geen mooi-weer papier; wat is het nut als politici daar met 'n rotsmoes overheen lopen? Die code was indertijd juist geformuleerd om te VOORKOMEN dat zo'n ramp zich zou herhalen.

Maar goed, terwijl we wachten op gerechtigheid gaat het getreiter van de BOG gewoon door, al zijn er hier en daar al 'n paar landen die de teugels wat laten vieren. Doch op plekken waar de bevolking nog steeds onder druk staat, kan het zijn dat het te gortig wordt voor brave burgers die gewoon met rust gelaten willen worden zonder gezeur aan hun kop. Die kunnen op een dag besluiten om verder te gaan dan getoeter met de vlam in de pijp...
Brok in de keel, evenals bij dit strijdlied van de patriotten. Volg de tekst. Volhouden. Kippenvel.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten