donderdag 20 januari 2022

Vervolg van Coup America

Op 20 januari 2022 om 12:00:01 uur (high noon) plaatselijke tijd in Washington DC loopt liep ergens een kookwekkertje af.  Het autonome district is dan precies één jaar bezet door een buitenlandse macht, een jaar dat begon met de installatie van het illegale regime van mummel-Joe en zijn trawanten.

Waarom is dat interessant?
Tijdens en na de verkiezing van 3 november 2020 is voor serieuze partijen zonneklaar duidelijk geworden dat er groots bedrog gepleegd is. Niet alleen door Amerikaanse belanghebbenden, maar in belangrijke mate ook door buitenlandse mogendheden, met name Xina. Er zijn al vele rechtszaken aanhangig gemaakt over het lokale gesjoemel zelf en de buitenlandse cyberaanval via internet. Tot op het hoogste niveau hebben rechters niet eens durven kijken naar bewijsmateriaal. De gerechtshoven zijn dermate corrupt geworden, dat ze vele zaken prompt "niet ontvankelijk" verklaard hebben. De enig overgebleven mogelijkheid om de buitenlandse corruptie uit te roeien in alle 3 takken van de overheid is de militaire macht. De militairen hebben namelijk een eed van trouw gezworen aan de Amerikaanse constitutie, en niet aan een zittende regering in Washington DC.  De militaire inlichtingendienst heeft zelf ook onderzoek gedaan naar het verkiezingsdrama van 2020. Zonder veel publiciteit is het vroeg in 2021 al duidelijk geworden dat de militaire top ook overtuigd is van buitenlandse (vijandige) inmenging in de verkiezing. Dat is beschouwd als een oorlogshandeling. Als consequentie daarvan is een proces genaamd "devolutie" in gang gezet (wordt althans gespeculeerd). Dat behelst een afwenteling van het militaire beheer van de natie naar regionale bevelhebbers, om zodoende de continuïteit van de regering in oorlogstijd te waarborgen. De opperbevelhebber is de president, op dat moment dus de oranje gek. EN HIJ HEEFT DAT OPPERBEVEL  NOG STEEDS NIET  OVERGEDRAGEN.

Wat is daar interessant aan?
Dat aflopende kookwekkertje geeft gaf het moment aan, waarop de militairen wettelijk een eind kunnen gaan maken aan die buitenlandse bezetting, gebaseerd op het Amerikaanse Handboek Oorlogsrecht. Dat betekent niet direct ratelende tanks en beschietingen, maar hekken met prikkeldraad en muren om de plechtige regeringsgebouwen heen.

Dat betekent arrestaties en juridische processen in de vorm van militaire tribunalen wegens hoogverraad danwel medeplichtigheid aan de coup van 20 januari 2021. De voltrekking van die coup was de misdaad, het hoogverraad, waar de oranje gek en de militaire top op hebben zitten wachten. Alleen door het zover te laten komen, ontstond de mogelijkheid om de hele corrupte bende legaal uit te roeien. De oranje gek kon immers tijdens zijn eerste ambtstermijn de corrupte kliek niet aanpakken omdat zijn voorganger O. iedereen totale gratie verleend had. De landverraders moesten daarom in een frisse val gelokt worden - waar ze dus een jaar geleden met handen en voeten ingetrapt zijn...!

Wat nu?
Er kunnen meer spectaculaire dingen gaan gebeuren in de openbaarheid ~ hoewel: het is natuurlijk een overheidsproject, dus dat kan ook nog jaren gaan duren. Het recht moet zijn loop hebben. Die molens malen langzaam, doch speciaal aanklager Durham gooit steeds meer juridische bommetjes in het rond.
Ondertussen...
Volgens geruchten in de wandelgangen van het internet is het originele Witte Huis niet echt volop in gebruik.  Joe Blooper doet diverse optredens in een IKEA showroom decor in het gebouw ernaast.
Kijk dat breaking news dan!
Kijk dat breaking news dan: "U.S. bankroet veroorzaakt waarschijnlijk een recessie"...  O, meer niet?

Af en toe is er staatsbezoek, en dan moeten ze wel een officieel stukje opvoeren. Ik herinner me een video van de Japanse Prime Minister die in het Witte Huis ontvangen werd door vice-president Harris. Tijdens haar stotterpraatje scheurden er 'n paar straaljagers laag over (VROAAAAGGGGHHH), waardoor het arme mens totaal onverstaanbaar was. Dat is ècht niet normaal, en het toonde de dikke middelvinger van de luchtmacht naar het illegale marionettenregime. Ook persvoorliegster Jen kreeg eens een gierende passage van een straaljager over zich heen. Schaapachtig zei ze toen dat dat ter gelegenheid van de opening van het nabijgelegen WO2 monument was.
 ⓘ Fact check:  Er is een  PERMANENTE  NO-FLY  ZONE  boven het originele Witte Huis. 

Andere geruchten zeggen dat het Witte Huis en het Capitool een tijd lang als "plaats delict" beschouwd werden door de militairen. Niet vanwege de buitenlandse bezetting, maar vanwege het uitgebreide gangenstelsel onder die gebouwen, waar de meest gruwelijke vondsten gedaan zijn.  In januari 2021 toonden webcams en videobloggers militairen die 's nachts kinderen naar klaarstaande bussen droegen of begeleidden. Het was een reddingsoperatie - meer kan er nog niet over gezegd worden.
Het wachten is op de militaire tribunalen en de civiele processen van Durham.   Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten