donderdag 30 maart 2017

Haagse Buf draait door

Nu het huis niet zoveel aandacht meer vraagt, kan ik weer tijd besteden aan persoonlijke hobby's. Na een pauze van anderhalf jaar heb ik de apparatuur opgetuigd in de nieuwe studio (annex kantoor) om een vervolgserie "Halfje Retro" programma's op te gaan nemen onder het mom van Haagse Buf 2.0.   Als spraakwater heb ik een koele smoothie bij de hand van mango uit eigen tuin.

 Haagse Buf 2.0

Je ziet dat een mengpaneel niet groot hoeft te zijn - het gaat erom wat je ermee doet. Naar buiten kijkend besef je dat je letterlijk in een spreek-cel zit, met al die tralies voor het raam. Het ies koeltoer, dit soort beveiliging aan de achterkant van het huis.  Ze maken er wèl wat moois van.


Inmiddels is het programma "syndicated" geworden - een mooi woord voor het uitzenden op meerdere radiostations. Inhoudelijk klinkt het nog steeds als een programma voor Radio Centraal Den Haag, maar een ander station streamt het ook (onveranderd) op internet. Hollands Palet zendt zelfs uit op laag vermogen middengolf en soms op korte golf, DAB+ en FM.   In stereo ja.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten