maandag 22 september 2014

Waar ligt Sir James resort?

Het was weer eens zo ver. Voor de derde keer. Bestemming geselecteerd op de navigator, op GO geklikt, en in het zicht van de haven gestrand. Het zou daar toch vlak om de hoek moeten zijn.


Even verder rijden.   Niet echt een doorgaande weg dit.


Bleek dit weggetje gewoon in onbruik geraakt te zijn daar in the middle of nowhere. Maar dat wist de PAPAGO natuurlijk niet. Die zei gewoon: dit is de "aanbevolen" weg, punt uit. En niet eens de kortste. We hadden beter het gigantische bord langs snelweg nummer 2 naar Nakhon Ratchasima kunnen volgen, dat we bij een vorige rit al eens gezien hadden. Maar ja, als je alles vantevoren weet. Eenmaal aangekomen was het panorama wel adembenemend.   Klik erop voor een kamerbrede vergroting.

 Klik erop voor een kamerbrede vergroting


Het is een resort met 'n golf course, ook bekend onder de naam Forest Hill Country Club.
Opgedragen aan een Britter dan Britse Brit uit de koloniale hoogtijdagen: Sir James.


De architectuur en de inrichting waren een beetje aan de kale kant.

Ben ik ook zo kaal? Nee toch?

De buitenboel, inclusief de golfbaan, was wel schitterend aangelegd, met een waterval en herten en al. Menig uurtje op het balkon zitten relaxen in de zwoele atmosfeer. Boek 't lekker zelf op Agoda. Omdat de Country Club de ambiance van een doorsnee bedrijfskantine heeft, stelde Dao voor om te gaan dineren bij de (in heel Thailand) wereldberoemde Western Farm Chokchai, verderop langs snelweg nummer 2 naar Nakhon Ratchasima.  Not bad at all.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten