zondag 31 augustus 2014

Chocolate Ville

Heeft niks met chocola te maken.

Het is één groot restaurant, gedeeltelijk in de open lucht, gedeeltelijk overdekt, gedeeltelijk binnenshuis. De stijl is ronduit Disneyland: antiek Europees en Amerikaans New England. Je hoort zelfs overal de typisch Amerikaanse en Engelse populaire muziek uit de bosjes klateren.
Het lijkt wel reclame dit, maar het is echt een feest voor het oog (en de camera) en het eten is ook nog eens fantastisch - zowel westers als Thais. We zijn er al twee keer heen geweest.



Vele plekken zijn ronduit decorstukken en achtergronden voor romantische foto's (beetje tegen de kitsch aan wel). We waren getipt door een collega van Dao, die onder andere hier in Chocolate Ville foto's had laten maken voor zijn trouwreportage. Je schijnt het te kunnen afhuren voor een bepaald bedrag, overdag, voordat de reguliere bezoekers komen.









Uiteraard heeft Dao dit gedoe dezelfde avond direct op Facebook gezet (alleen voor vrinden).
Het restaurant heeft zijn eigen pagina daar (alleen voor iedereen).


P.S.   Er staat ook een best wel passabele Hollandse windmolen bij de ingang, maar ik erger me kapot aan het feit dat ze het OVERAL voor elkaar krijgen om de wieken DE VERKEERDE KANT OP TE LATEN DRAAIEN, alsof het ventilatoren zijn...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten