donderdag 10 oktober 2013

Imperial Phukaew Hill resort

Het is alweer een tijdje geleden dat we dit resort in de binnenlandse heuvelen van Thailand bezocht hebben. Dao had een super aanbieding gevonden op de boekings-site (agoda) waar we inmiddels vaste klant zijn voor weekendjes weg. Het was best wel ver rijden, zodat we pas bij duisternis aankwamen.



Handdoeken gevouwen in de vorm van olifantjes hadden we nog nooit gezien.


Bij daglicht was pas goed te zien hoe mooi de ligging is.





Toch waren er wel wat minpuntjes.
Het is een beetje vergane glorie. In de begintijd was het zeker een vijfsterren-resort, maar de tand des tijds is duidelijk zichtbaar. De gigantische naaldbomen bij het zwembad waren bijvoorbeeld finaal uit hun stenen bakken gebarsten met hun wortels. Diverse leuke huisjes in de nabijheid waren behoorlijk vervallen; volgens Dao komt dat echter meestal door problemen met de financiering.

Van een andere orde is de keus qua BIER. Chang vind ik niet zo lekker, dus ik vroeg om een ander merk. Hadden ze niet. "Ja maar dit is Chang Export hoor meneer", zei de ober nog. Alsof dat dan beter is.
Ik zei: "Jullie hebben toch niet voor niks de woorden 'FINEST QUALITY' afgeplakt op het reclamebord?"
Nee, dat kwam omdat het er volgens de regeltjes niet mocht uitzien als promotie. Yeah right. Twee vliegen in één klap, haha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten