maandag 25 februari 2013

Een bruiloftsreceptie


Voor zaterdag de 16e februari waren we uitgenodigd op de bruiloftsreceptie van de zoon van een collega van Dao. Jammer genoeg moest Dao verstek laten gaan vanwege teveel vaste werkafspraken op die dag, maar ze had mij afgevaardigd als representant. 

Mijn poolpartner voor de rit naar het Ambassador City Jomtien hotel in Pattaya was Nina Angel.  Dao zou dan later aankomen om de rest van het weekend met het cluppie door te brengen. Want als je al naar Pattaya gaat, dan moet je er ook een leuk geheel van maken, met hotelovernachting. Ook al is het maar anderhalf uur rijden...




De kledingsuggestie was "iets met groen". De moeder van de bruidegom, Oy (onder links) had als goed voorbeeld werkelijk de groenste van alle groene feestjurken weten te vinden.


Voor mij had Dao een typisch Thais colbert op maat laten maken, met korte mouwen. De groene kleur is het resultaat van een basisstof bestaande uit goudkleurig garen met pluizig blauw erdoorheen geweven, zodat er een blauwig groene gloed ontstaat. Très distingué, vonden ze -- alsof ik een regeringsfunctionaris was.

Een overzicht van de zaal met muziekpodium en lunchbuffet voor zo'n 120 personen.


Hier staan Ratthawoot en Melissa klaar voor het ritueel van de kaarsjes en de taart.


Speciaal voor de Duitse familieleden van de bruid: sexy glitterzangeresjes tussendoor.


Beetje vermoeiend, dat poseren met alle gasten, maar het hoort erbij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten