donderdag 14 juni 2012

Meer tijd voor kunst

Hèhè, langzaamaan krijgen we meer tijd voor leukere dingen dan de stress van bouwprojecten en het gedoe rond studentes die kamertjes komen kijken, komen huren, weer vertrekken, die teveel vriendjes over de vloer krijgen, of moeite hebben met de kinderziektes van de nieuwbouw: lekkage, verstopt toilet (nou al??), te veel mieren, te weinig droogrekken, teiltjes etc. Bij één kamertje blijkt de electriciteitsmeter het niet te doen, doch dat vindt zij dan weer geen probleem...

Maar goed, zoals gezegd, de kunst komt nu aan de beurt. Tussen de bedrijven door heeft Ploy kans gezien om de gallery wat beter in te richten. Ze nodigt af en toe een collega-kunstenaar uit om ideetjes en kunstvoorwerpen uit te wisselen.





Hier is Sa Nguan op bezoek. Hij laat een groot aantal schilderijen zien. Realistische en abstracte taferelen uit de regio die een mens blij maken. Binnenkort wil hij daarmee een tentoonstelling organiseren in Sawang Daen Din.

Ploy geeft hem wat van haar eigen sculpturen mee. Als hij ze verkoopt, krijgt hij een percentage. Omgekeerd gaat dat ook zo: hij laat wat van zijn eigen schilderijen achter, waar Ploy bij verkoop ook een Bahtje van kan meepikken.

1 opmerking:

  1. Hé meneer Buf ;)
    Ik heb even een vraag aan u maar beschik niet over een e-mail adres.
    Als je even wat wilt roepen naar rene@renevandeabeelen.net , graag!
    Groot boel dank!

    BeantwoordenVerwijderen