woensdag 20 juli 2022

Sekreet Reset

Dat gaat 'm echt niet worden hoor,  met Pipo de Klaus.
De Wannabe Economic Führer drukt zijn levenswerk er snel nog even door voordat-ie omvalt.
Wat die bejaarde in petto heeft voor brave boeren, burgers en buitenlui, draait nu al uit op een helse bedoening met Gestapo-toestanden. Wat hij en zijn discipelen op hun conferenties  –met standaard hemelsblauw decor–  plechtig afschilderen als nieuw, beter, milieuvriendelijk en klimaatneutraal, wordt in feite een totalitaire onderdrukking van de laatste vrijheden die we nu nog (denken te) hebben. De eerste fase is al 'n paar jaar aan de gang: het verzieken en kapotmaken van mens, dier en economie. Hun grootste competentie is tevens de makkelijkste: AFBRAAK & SABOTAGE. En dan schijnheilig zeggen "O, nu het toch een puinhoop is, kunnen we alles net zo goed nog beter wederopbouwen".

Maar dan wel op hun voorwaarden, met een stalen grip op je financiën, je baan, reisvrijheid, voeding, stemgedrag, medicijnen, "veiligheid", koopgedrag, kindertal, energieverbruik, surfgedrag, opvoeding enz. enz.  De gedroomde robuuste bestuursstijl van onze Mark.  Die is de mol,  van dat Forum waar niemand om gevraagd heeft en waar niemand op gestemd heeft. Die mol is gepaaid met vleierij, huldigingen, applaus, metershoge portretten en wat al niet meer. Hij doet nu dus de marketing van die duistere club zelfbenoemde "wereldleiders".  Geen wonder dat de belangen van Nederlanders arrogant weggewuifd worden door hem en zijn medeclubleden.


Denk je dat we daar blij van gaan worden? Denk je dat we die mening mogen uiten?
The Corbett Report, zoals geciteerd op Zerohedge, kan het beter en uitgebreider zeggen dan ik.

Wie zou dat allemaal verzonnen hebben? Waar komt dat onheil vandaan? Het antwoord wordt krampachtig verzwegen door de paplepelmedia. In de alternatieve media is echter allang zonneklaar dat dat desastreuze gedoe rechtstreeks uit de hel der duivelen komt. De paplepelmedia kunnen het vermijden in tekst en spraak, maar in beeld is het overduidelijk zichtbaar. Zoals de Amerikanen zeggen: "once you see it, you cannot unsee it".  Het gaat om 'n drietal zesjes, een symbool dat ze trots gebruiken voor hun duistere producties. Kijk maar in de logo's.  Ook Disney heeft er een handje van, net als Google Chrome. Of die lamme spreuk "6uild 6ack 6etter".  Als je 't eenmaal weet, ontgaat 't je niet meer. O, en niet te vergeten de dubbeldrie, het kenmerk van alle onderaannemers die het metselwerk doen. Het is 'n bloedrode draad door alles wat het leven van de brave boeren, burgers en buitenlui verpest. Het stempel van een eeuwenoude cult. Die symboliek wordt nog eens hun ondergang.

Weg met de oude garde.       Liever een gouden  Renaissance 2.0  dan  Sekreet Reset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten