zondag 29 januari 2012

TongTa voor al uw handtassen

Vandaag is Ploy's dochter TongTa (27) met haar hele handel verhuisd van een studentenkamer in Khon Kaen naar de Art Gallery hier in Sakon Nakhon. Dat wil niet zeggen dat ze kunst gaat verkopen, maar dat de Gallery omgebouwd is van inboedel-opslag naar logeerkamer. (Voor sommige mensen is dat eigenlijk hetzelfde, maar ja.) Het is een tussenstation voordat ze een opleiding Beauty gaat volgen in Bangkok, waarna ze naar Phuket vertrekt om daar een salon te runnen met haar schoonzus.

Die "hele handel" bestaat behalve een brommer, kleren, laptop en huishoudelijke apparaten ook uit een collectie modieuze handtassen en portemonnees, die ze zowel In Real Life als op facebook onder de naam Chubby-Shop4galz verkoopt om een bahtje bij te verdienen.


Ma Ploy voegt hier met een knipoog aan toe dat TongTa nog single is en dat ze misschien wel vriendjes met je wil worden op facebook.   Als je je goed gedraagt.   En je hebt het niet van mij - het moet een verrassing blijven. Voor wie niet op facebook zit, hier wat kiekjes uit haar albums:




Aan de vooravond van haar vertrek uit Khon Kaen heeft ze met haar beste vriendje en vriendin 
een etentje aangeboden aan ons, op het terras bij het populaire   Smile   restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten