dinsdag 12 september 2023

Grofkorrelig strand

Best wel een goed idee van Dao om mijn verjaardag te gaan vieren op Thaise eilanden.   6 Jaar geleden hadden we al gezellig gelogeerd bij Dao's vriendin en haar man op Koh Phangan. Deze keer besloten we om iets mobieler te worden, met verblijf in verschillende tropische strandresorts en een uitstapje naar Koh Tao.  Ziehier het strand onder het balkon van de bungalow op Koh Tao.
Zo is de natuur. In deze regio kun je duidelijk zien (als je erop let) dat ooit héél lang geleden, alle lagen gesteente daar zo'n 90 graden gekanteld zijn... Vandaar dat het zo rommelig is. Daar hadden we niet bij willen zijn, doch dit even terzijde.

In de video zitten diverse interessante uitzichten en gebeurtenissen. Je kunt meebeleven hoe de drone wegens een te snel leeglopende batterij een automatische noodlanding maakt boven het water (!) en toch op het strand strandt, omdat ik hem net op tijd opzij kon sturen. Door het oog van de naald.
Op Koh Phangan hadden we resorts vlakbij het huis van Dao's vrienden Tam en Steve, zodat we lekker een paar dagen op het populaire terras konden bijpraten.
Bekijk het filmpje in Stereo HD kwaliteit.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten