dinsdag 31 juli 2018

De nieuwsberichten

Vroegâh: 6 piepjes, gevolgd door de sonore stem: "Radionieuwsdienst, verzorgd door 't ANP ".
Mijn vader siste dan heel hard "SSSSSSSSSST" omdat iedereen doodstil noodgedwongen moest meeluisteren naar het laatste nieuws. Dat was elke dag een paar keer. Als ik me goed herinner waren er op zondag "causerieën" van MEESTER G.B.J. Hiltermann en "Hier is Max Tak in YoeYork dames en heren".   Pure radionostalgie uit de 50-er en 60-er jaren. Dat zeg ik nu, maar toentertijd haatte ik de Hilversumse praatradio, omdat ik (de kleine Jelle) dan geen geluid mocht maken. Ik nam mij voor om nooit meer naar nieuwsberichten te luisteren als ik groot zou zijn. Muziek was toch veel leuker?

Dat is nog steeds zo, maar anno 2018 is er ook interessanter nieuws te vinden dan de stamppot die de staatsomroep en de pers voor ons neerzet. De brave massamedia (MSM) noemen al het andere "nepnieuws" of "complottheorie".  Het moge duidelijk zijn dat hier verschillende partijen elkaar wantrouwen. Het zijn de doordenkende mensen die de eenzijdige verhalen van de MSM niet meer voor zoete koek slikken, omdat er nu ook alternatieve bronnen zijn met de keerzijden van alle medailles.

Ik heb het er in januari 2018 al over gehad: in Amerika worden steeds meer miljoenen mensen wakker na het horen en zien van geloofwaardige informatie dat de kleine maar (invloed)rijke elite de gewone burgers arm en dom en kort houdt, terwijl ze zich zelf (in hun mooie kostuums) te buiten gaan aan corruptie, roof, moord, kindermisbruik en duivelsrituelen. Op zich is dat niks nieuws - de geschiedenis van de mensheid staat er vol mee. Maar de laatste jaren hebben die parasieten weer een breekpunt bereikt, want ze zijn er echt niet beschaafder op geworden. Het viel teveel op. De meeste fatsoenlijke mensen hebben er schoon genoeg van gekregen. Te veel onrecht wordt ons door de strot geduwd.

Voor wat betreft de lage landen heb ik het dan over de migratie, het straal negeren van de op-één-na grootste partij in de verkiezingen, de MH17-doofpot en het snel weer afschaffen van het referendum omdat "niet verwacht" werd dat het volk wakker was en pijnlijke onderwerpen ter sprake zou brengen. De regering in onze "democratie" is slechts een ondergeschikt interim-management. Bij onze zuiderburen heeft de affaire Dutroux indertijd voor de goede verstaander duidelijk gemaakt dat daar ook andere misstanden onder het tapijt geveegd zijn en dat het dus "maar een enkele boef" betrof.

NU, in Amerika, is er een vloedgolf van arrestaties en onthullingen op gang gekomen die zijn weerga niet kent. De huidige president heeft NU AL zijn plaats verdiend in het rijtje John F. Kennedy en Ronald Reagan, zijnde integere leiders die de hele corrupte bende stukslaan. ALLE massamedia zijn eigendom van juist diezelfde corrupte bende, zodat ze nonstop liegen en moord & brand krijsen.
Trump brengt hun zilvervloot tot zinken!  Ze dachten dat het met Hillary voor eeuwig door kon gaan. Ze werden slordig met hun malversaties. Ze bespioneerden Trump al voordat hij verkozen werd, ondanks gemanipuleerde verkiezingen. Ze namen het risico dat ze vervolgd konden worden voor landverraad.  Waar de doodstraf op staat.  Obama Bye Bye.


Waar ik dat allemaal vandaan haal?
Op het Journaal van acht uur hoor je dat niet. Op nu.nl staat dat niet. In de Volkskrant lees je dat niet.

De alternatieve media borrelen en koken van de sensationele onthullingen. Er zitten ook veel geruchten en speculaties tussen, dus je moet het kritisch volgen. Waar je wel van op aan kunt, zijn de feitelijke onthullingen van bepaalde integere figuren uit de Amerikaanse regering en hun Ministerie van Justitie. Dan is er de eerder genoemde bron "Q Anon". Die is wat moeilijker te volgen, omdat die vaak mysterieuze codes gebruikt en op websites verschijnt die voor de gemiddelde Journaalkijker gebruiksONvriendelijk zijn.   Qposts, 4chan, en 8chan zijn nou niet bepaald makkelijk te lezen. Bijvoorbeeld: alleen wie deze foto begrijpt, hoort er echt bij.


Op de reddit site wordt door gebruikers wat meer context gegeven, maar nog steeds met veel jargon en afkortingen. Er zijn veel bloggers op YouTube, waarvan sommigen alweer weggejorist zijn omdat ze te dicht bij de ongemakkelijke waarheid kwamen.  Juist ja: op YouTube, Twitter en Facebook wordt radicaal gecensureerd door de corrupte clan.   Het zijn de laatste stuiptrekkingen.

Twee hints geef ik hier: de Nederlandstalige site over "Q Anon": qanonnederland, en de Amerikaanse commentator Rush Limbaugh. (Edit: de commentator die ik eerder noemde, is afgezakt naar hysterie en geeft relatief weinig info meer, sinds de onderzoeken vergevorderd zijn, en sommige arrestaties en gerechtelijke processen al plaatsvinden.)   Ik luister nu meer dan mijn vader...
Ik hoop dat het neerhalen van die verborgen uitbuiters achter de schermen ook goede gevolgen heeft buiten Amerika. Dat kwaad is namelijk wereldwijd vertakt. Hun financiële crisis maakte ons ook kapot.


Over enkele jaren, na veroordelingen van de landverraders door militaire tribunalen in Guantanamo Bay, denk ik dat Trump, met een big smile, omtrent zijn vroegere duurbetaalde affaires met beroemde volwassen pornosterren kan vragen:  "vergeleken met de pedo-misdaden van die corrupte kliek ... ?"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten